Narenciye Üretimi: Pandemi Tedbirleri

Kasım 19, 2020 - Per

İhracat pazarında öne çıkan narenciyede paketleme tesislerimizde çalışmalar; maske, mesafe ve hijyen kuralları öncelikli olarak sürdürülüyor.

Vücut direncini arttırdığı bilinen narenciye ürünleri pandemi döneminde ihracat pazarında öne çıkarken, bu ürünleri hem iç, hem dış pazara hazırlayan firmalar tesislerinde korona virüs tedbirlerini en üst düzeyde tutuyor. Kapasitenin yarısının da altında işçiyle sürdürülen faaliyette maske, mesafe ve hijyen birinci öncelik.

Dünyanın ve ülkemizin bulunduğu şartlardan dolayı gelinen bu noktada firmamız her türlü faaliyetine devam etmektedir. Covid-19 sebebiyle yaşanan sıkıntıları elimizden geldiğince en az hasarla atlatmaya çalışmaktayız. Hijyen, maske ve diğer bütün kurallara uyarak faaliyetlerimize devam etmekteyiz.

Yurt içi ve yurt dışında pazarda talep artışından dolayı firmamız çalışmalarını daha yoğun bir şekilde devam ettirmektedir. Covid-19 sebebiyle limona olan talep, narenciye ürünlerine olan talep daha da artmaya devam etmektedir. Narenciye ürünlerinin Covid-19'a olan faydasından dolayı ihracat talebi yüzde 40, yüzde 50 oranında artış göstermektedir. Bu sebepten dolayı bizim faaliyetlerimiz de ona göre artmaktadır. Maske, mesafe ve hijyen en önemli önceliklerimizdir.

İsotlar Tarım, 1996 yılında tarımsal faaliyetlerde bulunmak üzere Adana ilinde kurulmuştur. Hatay Dörtyol ve Mersin Tarsus ilçelerinde toplam 4.000.000 metrekarelik alanda katma değeri yüksek narenciye ürünlerini temelde ihracat pazarına yönelik üretmektedir.